Historien

Bilde av Hai Hang

For Hai har god mat alltid vært viktig. Gleden med å lage, spise og samles rundt et måltid har stått sentralt for Hai siden han var liten.

Tilbake til 1977 startet det hele med at familien Hang kom til Brumunddal som båtflyktninger. Å leve med beina i to kulturer kan være utfordrende, men også givende. For Hai ble det derfor tidlig klart at han ønsket å forene det beste fra to verdener, -en tanke han tok med seg inn i matlagingen.

I 2002 foretok Hai en studiereise til Singapore med et mål om å lære mer om asiatisk matkunst. Arbeidsstedet hans ble det luksuriøse Raffles Hotel, og det var her han fikk kunnskap og erfaring om fusion food. Hai kunne endelig la øst og vest møtes i sin kokkekunst.

Denne erfaringen har lagt grunnlaget for en rekke av Hais restaurantsatsninger. I dag driver han Hai på CC, Hai Catering og i tillegg nysatsningen på Sjusøen fjellet; Hai på Graaten.

Fra Vietnam til Brumunddal, Hamar og Sjusøen er kanskje veien lang, men med Hais sans for gode smaker danner dette grunnlaget for en matopplevelse du vil ha glede av!