Har du lyst til å bli en del av Hai Smaksopplevelser?

 

Vi søker nå etter Restaurantsjef, Hovmester, Kjøkkensjef, Soussjef, kokker og servitører!

Er du ydmyk, standhaftig og har masse glede i bunn?

Søk i dag!

 

Vil andre definere deg som karismatisk, engasjert og genuint interessert i mennesker, mat og drikke?

Har du de rette verdiene, rett personlighet, vilje og drivkraft er du den rette for oss.

Kjenner du deg igjen?

Send søknad og CV til jobb@hai.no.

Har du spørsmål til stillingene?

Ta kontakt med en av våre rekrutteringsansvarlige via mail jobb@hai.no

 

«Det viktigste inventaret i restauranten er det som puster.»

  • Hai

 

Hai Smaksopplevelser består i dag av 4 serveringssteder samt Hai Catering. www.hai.no

Volum (CC Stadion) – november 2016 åpnet vi ett nytt konsept tilpasset kjøpesenteret. Restauranten ligger i 3.etg og her serverer vi alt fra bakverk, kaker, burgere, pizza, sushi til tradisjonelle husmannsretter. www.volum.no

hos Hai (Brumunddal) – Vi åpnet i mai 2015 og har hatt snart 2 flotte og spennende år. Vi ønsker at gjestene føler seg” hjemme” hos Hai. Hos Hai vil vi gi brumunddølene smaksopplevelser de fortjener. Gjennom oppveksten i Brumunddal fikk Hai mange venner. Vennskapet og kjærligheten til Dala gjør det ekstra spesielt å drive serveringssted i hjembyen. Dette gjenspeiler seg også i menyen hvor flere av rettene er oppkalt etter kjente og kjære i Brumunddal. Hos Hai har et tilbud til alle. I godt vær kan man nyte mat og drikke på en flott uteservering ved elva. www.hoshai.no

Café Valuta (Hamar Kulturhus) – Café Valuta ligger i åpne, dynamiske og spennende lokaler i Kulturhuset på Hamar og åpnet i februar 2014. Café Valuta er en videreføring av Restaurant Valuta som var Hai sitt første restaurantkonsept som startet i Kunstbanken i 2004. Nå er Café Valuta en ny, moderne og livlig restaurant hvor du finner en rød tråd av Hai sin fusion mat. På sommerstid har Café Valuta flott uteservering på torget, hvor du kan nyte lunsjen i solen med Mjøsa som bakgrunn.  Det kan ikke bli bedre. www.cafevaluta.no

Hai Catering og Event har i mer enn 12 år levert catering til selskaper fra 10 til flere tusen personer med stor suksess. Vi leverer til både private og bedriftskunder. Kunden kan bestille vår mat tilberedt av våre kokker – på sin arena. Vi tilpasser det aller meste, og står gjerne for all leveransen angående mat, drikke, oppdekking og servering på kundens arrangement. Vi har blant annet servert hele kongefamilien (bortsett fra Haakon) og Statsministeren. Og vært tilstede på for eksempel idrettsgallaen og ski-VM. www.catering.no

 

Restaurantsjef

Som restaurantsjef hos oss må du kunne drifte restauranten på en forsvarlig måte. Du har ansvar for varebestilling og lagerkontroll. Du må gjerne ha litt kunnskap om markedsføring og sosiale medier, minimum en interesse for dette da kunnskap kan tilegnes.

Hos oss kan du være med å videreutvikle ett konsept, øke bevisstheten rundt resultater og du må kunne holde oversikt over økonomien for din avdeling. Du får personalansvar og du vil få ansvar for vaktliste, opplæring og oppfølging av de ansatte. Du må derfor kunne lede, motivere og utvikle både nye og eksisterende medarbeidere. Du må være selvstendig, men også jobbe bra i team.

I vår bransje er det høy og lavsesong og det må derfor i perioder påberegnes stor arbeidsmengde.

Vi ønsker at du er genuint opptatt av service og kvalitet. Og som restaurantsjef bør du ha litt erfaring fra bransjen eller ha jobbet som leder tidligere. Du må også ha god kunnskap om mat og vin. I tillegg må du like å jobbe i et hektisk miljø med mange ulike mennesker og varierte oppgaver.

Søkere må beherske norsk språk muntlig og skriftlig.

 

Hovmester

Som hovmester hos oss bistår du restaurantsjef i den daglige driften og er dens stedfortreder.

Herunder går f eks. varebestilling, renhold, vedlikehold og ellers vanlige arbeidsoppgaver som følger en hovmesterstilling: Ønske våre gjester velkomne, servere, jobbe sammen med teamet for at gjesten skal få en best mulig opplevelse. Det må i perioder påberegnes stor arbeidsmengde.

Vi ønsker at du er genuint opptatt av service og kvalitet, at du gjerne har litt erfaring fra bransjen. Du må også regne med å betjene sosiale medier og hjemmesider, så noe kunnskap om dette bør du ha fra tidligere.

Du må ha interesse for mat og vin. En hovmester må også like å jobbe i et hektisk miljø med mange ulike mennesker og varierte oppgaver. Du må også like og motivere andre, være selvstendig og jobbe bra i team.

Søkere må beherske norsk språk muntlig og skriftlig.

 

Kjøkkensjef

Som kjøkkensjef hos oss har du ansvar for daglig produksjon, drift og oppfølging av kjøkkenet. Du må være med å utvikle menyer til ulike anledninger samt stå for varebestilling og lagerkontroll.

Du vil også ha ansvar for vaktliste kjøkken, kalkyle og kostnadskontroll. Du må samarbeide tett med restaurantsjef.

Viktig at du til enhver tid kan påse at HACCP/Internkontroll system blir etterfulgt og utviklet i samsvar med lovverket.

Vi ønsker at du som kjøkkensjef har evne til å jobbe selvstendig men like viktig at du har gode samarbeidsevner. Du må være effektiv, løsningsorientert, kreativ og inneha yrkesstolthet.

Som kjøkkensjef må du ha erfaring fra a la carte kjøkken, helst med fagbrev. Du må være endringsvillig og fleksibel da vi stadig er i endring/vekst. Du må ha høy arbeidskapasitet og samtidig være beslutningsdyktig og resultatorientert.

Du må kunne kommunisere på engelsk.

 

Souschef

Som soussjef hos oss små du bistå kjøkkensjef i daglig produksjon, drift og oppfølging av kjøkkenet. Og som soussjef er du stedfortreder for kjøkkensjef. Du må i tillegg samarbeide tett med restaurantsjef og dens stedfortreder. Du må være med å utvikle menyer samt være behjelpelig med varebestilling og lagerkontroll.

Du må bistå kjøkkensjef rundt kalkyle og kostnadskontroll og påse at HACCP/Internkontroll system blir etterfulgt og utviklet

Vi ønsker at du evner å jobbe selvstendig, men samtidig innehar gode samarbeidsevner. Du må være fleksibel, endringsvillig, løsningsorientert derav beslutningsdyktig og kreativ.

Du må kunne kommunisere på engelsk og helst ha fagbrev.

 

Kokk

Som kokk hos oss er du en stor del av hverdagen på kjøkkenet og i restauranten. Du er hovedsakelig med på produksjon og tilberedning av mat. Det er viktig at du har kunnskap om hygiene og mattrygghet. Du må påse at daglige rutiner innen renhold blir utført og du må kunne ta imot varer, herunder både kvalitetssikre og telle/sjekke varer.

Vi ønsker at du er løsningsorientert, selvdrivende, engasjert og entusiastisk. Du må ha yrkesstolthet og like høyt tempo.

Du må kunne kommunisere på engelsk.

 

Servitør

Som servitør hos oss er du ett av våre viktigste ledd. Det er deg kunden ser og snakker med. Det betyr at du må være profesjonell, glad i mennesker, blid og omgjengelig. Du må være lærevillig, endringsvillig, fleksibel og løsningsorientert.

Din hverdag består av enkelt renhold, vedlikehold og ellers vanlige arbeidsoppgaver som å ønske våre gjester velkomne, servere, jobbe selvstendig men også sammen med teamet for at gjesten skal få den beste matopplevelsen vi kan tilby.

Vi ønsker derfor at du er opptatt av service og kvalitet, gjerne at du har erfaring fra bransjen. Du liker å jobbe i et hektisk miljø med mange ulike mennesker og varierte oppgaver.

Søkere må beherske norsk språk muntlig og skriftlig.

Loading